KALUSTEVUOKRAUS

Kalusteet, infrastruktuuri sekä tekniikka tapahtumaasi kestävästi vuokraamalla.

Vuokraamme tuolit, pöydät, penkit, pystypöydät, narikat, teltat, aidat, somisteet, jääkaapit sekä muut tarvikkeet! You name it! Kymenlaakso, Uusimaa, Etelä-Karjala sekä Pirkanmaa!

Kalustevuokrauksella, kuten vuokraamalla kalusteet, tapahtumainfran sekä tapahtumatekniikan edistät jakamistaloutta ja teet kestävän valinnan tapahtumasi tuotannossa tai juhlasi toteuttamisessa.

Kalustevuokraus:
Tarjoamme laadukasta ja monipuolista kalustevuokrausta, joka kattaa kaiken perustarvikkeista erikoiskalusteisiin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa istuimet, pöydät, ständit ja kaikki tarvittava, jotta tilaisuutesi on mukava ja toimiva. Kalustevuokraus helpottaa tapahtumasi suunnittelua ja antaa mahdollisuuden luoda juuri haluamasi tunnelma.

Tapahtumainfrastruktuurin vuokraus:
Tapahtumainfrastruktuurivuokraus pitää sisällään kaiken tarvittavan, jotta tapahtumasi sujuu saumattomasti. Tarjoamme esimerkiksi lavat, teltat, portaat, kaiteet, suojaverkot ja muut välineet, joilla luodaan turvallinen ja toimiva ympäristö. Olipa kyseessä sisä- tai ulkotapahtuma, infrastruktuurivuokraus auttaa varmistamaan kaiken sujuvan kuten suunniteltu.

Tapahtumatekniikan vuokraus:
Tapahtumatekniikkavuokraus takaa, että ääni, valo, kuva ja muu tekninen puoli ovat priimakunnossa. Tarjoamme huippuluokan tekniikkaa, kuten äänentoistoa, valaistusta, videotekniikkaa, lavarakenteita ja kaikkea mitä tarvitaan tapahtumasi tekniseen toteutukseen.

3 pointtia:

  1. Ympäristöystävällinen kiertotalous: Tarjoamme ympäristöystävällisen vaihtoehdon kalustehankinnoille, joka sopii niin yrityksille kuin yksityisille juhlien järjestäjille. Hyödynnä kiertotaloutta ja jakamistaloutta vuokraamalla haluamasi kalusteet.
  2. Helppous ja vaivattomuus: Valitse haluamasi kalusteet ja nouda ne meiltä tai anna meidän hoitaa kuljetukset ja asennukset tarvittaessa. Säästä aikaa ja vaivaa tapahtuman suunnittelussa, olipa kyseessä yritystapahtuma tai yksityisjuhla.
  3. Täydellinen tuki tapahtumaasi: Keskity tapahtuman onnistumiseen, kun kaikki tarvittava on helppoa, ympäristöystävällistä ja kätevää. Tapahtumakalustevuokraus tekee järjestelyistä sujuvia ja vaivattomia, olitpa sitten yrityksen edustaja tai juhlan järjestäjä.

Pyydä tarjous: