MARKKINOINTISISÄLLÖT

Markkinointisisällöt tukemaan tapahtumasi ydinviestejä.

Tarinallinen markkinoinnin sisällöntuotanto – tapahtumiesi menestyksen taikuri!

Tarjoamme huippuluokan markkinointisisällön tuotantopalveluita, jotka ovat enemmän kuin vain osa tapahtumien valmistelua – ne ovat avain menestykseen. Meidän tehtävämme on tehdä jokaisesta tapahtumastasi unohtumaton elämys ja varmistaa, että brändisi loistaa.

Miten loihdimme menestystä tapahtumiisi:

 1. Visuaaliset ja äänelliset tarinat:
  Räätälöimme huippuluokan videoita, äänimaisemia ja grafiikkoja, jotka eivät ole pelkästään osa tapahtumaa, vaan merkittävä tekijä, joka vangitsee yleisön huomion.
 2. Ennakkomainonta ja kiinnostuksen sytyttäminen:
  Hyödynnämme ennakkomainontaa ja laadukasta ennakkosisältöä houkutellaksemme kiinnostuneita osallistujia. Luomme odotuksia ja varmistamme, että tapahtumasi saavuttaa juuri oikean yleisön.
 3. Jälkimarkkinointi ja asiakassuhteiden vahvistaminen:
  Tallennamme tapahtumat korkealaatuisiin valokuviin ja videoihin, jotka voivat myöhemmin muuttaa tapahtumat muistoiksi. Jälkimarkkinointi kampanjoillamme autamme sinua ylläpitämään yhteyttä osallistujiin ja syventämään asiakassuhteita.
 4. Visuaaliset ja äänelliset tarinat tapahtuman ympärillä:
  Videot ja podcastit eivät ole vain sisältöä – ne ovat tarinoita. Ne välittävät tunnelman, merkitykselliset puheet ja vaikuttavat haastattelut, jotka laajentavat tapahtuman vaikutusta.

East Coast Events oy:n markkinointisisällön tuotantopalvelut ovat luonnollinen jatko tapahtumakumppanuudelle tapahtumatuotannon tueksi. Valitse meidät kumppaniksesi, ja yhdessä luomme vaivattomasti tapahtumia, joissa sisällöt sulautuvat saumattomasti tapahtuman tuotantoprosessiin. Emme pelkästään kerro tarinaa, vaan luomme sen – tarinan, joka jää mieleen ja tekee vaikutuksen. Kanssamme voit keskittyä olennaiseen, sillä me hoidamme sisältöjen luomisen ja niiden saumattoman integroinnin osaksi tapahtumasi kokonaisuutta.