Palvelut

Mitä me teemme.

”Onnistunut tapahtuma vahvistaa yrityksen brändiä ja toimii kohdennettuna mainoksena asiakkaille.”

Olemme täyden palvelun tapahtumatalo ja pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin monipuolisesti.
Tervetuloa tutustumaan tarkemmin tarjoamiimme palveluihin!
img-2

Asiakastapahtumat

Tuotamme ammattitaidolla erilaiset asiakastilaisuudet, kuten lanseeraukset, asiakaspäivät, juhlatilaisuudet ja koulutukset olipa kyseessä yritysasiakkaat tai kuluttajat. Hoidamme puolestanne tarvittaessa kaiken. Neuvotellaan yhdessä Teille parhaiten sopiva kokonaisuus.

Järjestämme esimerkiksi ohjelman, cateringin, tekniikan, henkilökunnan, esiintyjät ja juontajat. brändinäkyvyyden tai jopa markkinoinnin. Meidän tavoitteenamme on, että voitte keskittyä itse ennen tapahtumaa ja ennen kaikkea sen aikana oman liiketoimintanne edistämiseen ja me huolehdimme muusta.

Henkilöstötapahtumat

Onko Teillä tulossa henkilöstöllenne koulutus, virkistyspäivä, henkilöstöjuhlat, pikkujoulut tai jokin muu tilaisuus? Tiedostamme, että aika on kortilla yrityksissä toimialasta riippumatta. Meistä saat parhaan mahdollisen kumppanin rakentamaan henkilöstötapahtumastasi ammattimainen ja unohtumaton kokonaisuus.

Tehdään olemassa olevilla resursseilla Teille paras mahdollinen kokonaisuus. Voit itse keskittyä tapahtuman pääagendan edistämiseen. Hyvin toteutettu henkilöstötapahtumat parantaa työnhyvinvointia ja työnantajamielikuva sekä kehittää työyhteisöä.

img-3
img-4

Seminaarit- ja konferenssit

Oletko ollut joskus kuivassa seminaari- tai konferenssitapahtumassa? Meidän avullamme nostat tapahtumanne tasoa uudelle tasolle. Myös asiantuntijatapahtuma voi olla elämys unohtamatta erinomaisesti hoidettuja käytännön järjestelyjä. Haluamme mahdollistaa Teille keskittymisen tapahtuman asiantuntijasisältöjen rakentamiseen, kun me huolehdimme käytännön järjestelyistä ilmoittautumisista cateringiin ja tekniikan.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Tuotamme ammattitaidolla erilaiset virtuaalitapahtumat ja olemme kokeneita tekemään myös perinteisistä tapahtumista hybridejä. Virtuaalitapahtumalla tarkoitetaan täysin verkossa järjestettävää tapahtumaa, jossa on mukana erilaisia vuorovaikutteisia elementtejä. Yksinkertaisimmillaan tämä voi olla stream alustalle viestikentällä toteutettu lähetys ja monimutkaisimmillaan virtuaalitapahtuma-alustalle toteutettu kokonaisuus, jossa lavaohjelman lisäksi mukana saattaa olla esimerkiksi työpajoja tai messuosastoja.

Hybriditapahtuma yhdistää perinteisen sekä virtuaalisen tapahtuman. Siinä välitetään perinteisestä tapahtumasta esimerkiksi stream lähetystä ja voidaan lisäksi rakentaa erilaisia vain etäosallistujille suunnattuja kokonaisuuksia. Virtuaalitapahtuman tavoin hybriditoteutus voidaan rakentaa raskaammin tai kevyemmin.

img-5

Valitsisitko sinä tapahtumasi toteuttajaksi juhlatilan, markkinointitoimiston tai IT-talon vai tapahtuma-alan ammattilaisen? Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen tapahtumallesi.

img-6

Messut ja messuosastot

Messut ovat erinomainen tapa viestiä yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta sekä ennen kaikkea tavoittaa uusia asiakkaita. Toteutamme ammattitaidolla sekä messutapahtumat että messuosastot. Messuille on helppo tilata vakio osastopaketti, mutta viestiikö se brändistäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Messuilla on helppo hukkua massaan ja siksi on tärkeää rakentaa osastostanne mahdollisimman erottuva. Tällöin saatte parhaan hyödyn irti messuille osallistumisestanne ja kaupallisen hyödyn maksimoitua. Jossain tapauksissa voi olla jopa tarvetta rakentaa oma messutapahtuma. Olemme kumppaninne myös näissä tilanteissa. Kauttamme myös laadukkaat 3D-piirrokset messuosastoista.

Tapahtumatekniikka

Meiltä saat tapahtumaanne laadukkaat ja ammattitaitoiset tapahtumatekniikkatoteutukset. Kauttamme saatte niin äänentoiston, valaistuksen kuin myös videotekniikan. Kalustomme skaalautuu pienistä puhekeikoista isoihin festivaaleihin ja kaikkea siltä väliltä. Laadukas tekniikka pääsee oikeuksiinsa vasta ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä ja olemme koonneetkin yrityksellemme todella laadukkaan ja asiakaspalveluhenkisen teknikkotiimin. Meiltä on mahdollisuus vuokrata myös pelkkiä laitteita, kuten esimerkiksi pieni äänentoisto tai tilavalaistus.

img-7
img-8

Kalusto- ja infravuokraus

Rakennamme koko ajan kasvavaa kaluston sekä tapahtumainfran varastoa. Meiltä saat vuokrattua esimerkiksi POP-UP teltat, pöydät, penkit, tuolit, loungekalusteet, messukalusteet, sähköjohdot, kaapelikourut, roskikset sekä dekoraatio elementit. Kysy rohkeasti ja kerro mitä olet vailla. Kalusteet voitte noutaa varastoltamme tai tilata ne toimitettuna ja halutessanne myös asennettuna.

Sisällöntuotanto

Olemme huomanneet asiakkaiden tarpeen tuottaa ennen tapahtumaa sekä tapahtuman aikana laadukkaita sisältöjä markkinointiin ja erityisesti sosiaaliseen mediaan. Hyvin visuaalisesti dokumentoitu tapahtuma toimii erinomaisesti tulevaisuuden markkinoinnissa. Tämä toki pätee myös muutenkin yritysten arjessa tänä päivänä. Kauttamme saatte esimerkiksi videot, valokuvat, podcastit, graafiset materiaalit sekä copywriting ja litterointipalvelut.

img-9
img-10

Henkilöstövuokraus

Onnistuneet tapahtumat vaativat ammattitaitoista henkilökuntaa. Verkostojemme kautta löydämme Teille aina parhaat tapahtuman tekijät oli kyseessä asiakaspalvelija, tapahtumarakentaja, promoottori tai lavamanageri. Ota yhteyttä ja kerro meille milaista osaamista tarvitsette ja etsitään Teille parhaat tekijät.