*ship 2024 yleisöä

*ship Startup Festival 2024

05/2024, Kotka

Toimimme toukokuussa 2024 kymmenettä kertaa järjestetyn *ship Startup Festivaalin kumppanina jo kolmatta vuotta. Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja sen innovaatioiden ja yrittäjyyden yksikkö Xentre.

Vastasimme kokonaisuudessaan tapahtuman teknisestä tuotannosta ja ratkaisuista sekä toimimme tapahtuman tuotantotiimin tukena esimerkiksi sisältöjen rakentamisessa sekä tuotantoprosessin läpiviennissä. Tapahtumaan toteutettiin Merikeskus Vellamon miljööseen erinomaisesti sopiva laiturilava pollareineen. Tapahtumaan toteutettiin myös näyttävä 11 neliön LED näyttö, joka toimii erinomaisesti myös sisäolosuhteissa ja lyhyemmilläkin katsuetäisyyksillä.

Tapahtumaan tehtiin lisäksi kumppanuussisältönä Live Podcast, jonka houstina toimi Dark River Festivaalista meille tuttu Asim Searah. Live podcastia toteuttiin tapahtuman väliaikaohjelmana, mutta jaksot myös videoitiin ja äänitettin jälkimarkkinointikäyttöä silmällä pitäen. Toimitusjohtajamme Samin jakson voi käydä kuuntelemassa YouTube kanavaltamme.

*ship Startup Festival logo mustana