Vuosi 2022 wrapped

Kun katsotaan ajassa takaisin vuosi maailma, näytti kovin erilaiselta kuin tänään. Koronavirus jylläsi rajoittaen tapahtumia ja eikä suurin osa uskonut, että perinteinen sota olisi Euroopassa olisi mahdollinen. Koronavirus jollain tapaa voitettiin, mutta Venäjä aloitti sitten tähän vastapainoksi raakalaismaisen hyökkäyksen Ukrainaan. Epävarmuutta on siis globaalilla tasolla tarjolla tällekin vuotta kiitettävästi.

Kaikesta maailmalla tapahtuvasta huolimatta East Coast Events on jatkanut kasvuaan ja toteutimme vuoden 2022 yhteensä 102 erilaista asiakastapahtumaa. Olemme toteuttaneet tuotantojen alihankintaa, asiakastapahtumia, hybridi- ja virtuaalitapahtumia, kalustevuokrausta sekä sisällöntuotantoa. Palvelut kehittyvät jatkuvasti tekemisen mukana, jotta voimme palvella asiakkaitamme koko ajan yhä paremmin.

Ihmisillä on sulkuaikojen jälkeen ja epävarmojen aikojen keskellä suuri tarve kohdata. Tapahtumat nousevat ja tulevat kenties isommalla voimalla kuin koskaan aiemmin. Toki tämä on aiheuttanut ajoittain jopa markkinoiden ylikuumenemista, joka on toki tuonut omia haasteita alan sisällä. Helppoa ei siis ole ollut meilläkään. Vuosi vietiin kuitenkin hienosto maaliin ja siitä suuri kiitos kuuluu Teille asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä erityisesti meidän kaikille tapahtumien tekijöille.

Toivotaan, että tuleva vuosi 2023 on entistä tapahtumarikkaampi kuin edellinen. Sanotaanko, että siistejä juttuja on tulossa monella rintamalla, se tiedetään jo tässä kohtaa. Kiitos vuodesta 2022 ja menestyksekästä vuotta 2023! Tehdään siitä yhdessä erinomainen.